Hulp bij huwelijks- en relatieproblemen

27-11-2020
Willen jullie goed voorbereid het huwelijk in? Zijn jullie langer getrouwd en wil je je relatie opfrissen? Of worstelen jullie – net als Karel en Anja – met huwelijksproblemen? Ervaren jullie verwijdering in jullie relatie? Zijn er problemen op het gebied van seksualiteit? De Vluchtheuvel biedt hulp!

Huwelijkstoerusting
Een Bijbelse en praktische toerusting voor stellen die toeleven naar het huwelijk en voor jonggehuwden. In samenwerking met CGO verzorgt De Vluchtheuvel de toerustingscursus in kerkelijke gemeenten. Informeer bij je kerkenraad of deze toerusting in jullie gemeente kan worden gegeven.

Houd me vast-cursus
Ieder huwelijk, iedere relatie heeft dingen die goed en minder goed lopen. Dat kan leiden tot verwijdering. Het is belangrijk om dat te voorkomen. Voor echtparen die hieraan willen werken, is er de Houd me vast-cursus. Deze cursus helpt je om je relatie zonder therapie te verbeteren. Er wordt gewerkt aan een veilige basis, waarbij je weet dat je terecht kunt bij je man of vrouw voor je diepste gevoelens. Je leert om elkaar te steunen, te respecteren en te accepteren, door op een ander niveau met elkaar te communiceren. Deze cursus is ook digitaal te volgen.

Meer informatie of meld je aan

Gesprekken
In hulpverleningsgesprekken werken maatschappelijk werkers, gespecialiseerde maatschappelijk werkers en psychologen aan de oplossing van het probleem in jullie relatie of huwelijk. Als dat niet kan, helpen zij jullie om er beter mee te leren omgaan.

Meer informatie of meld je aan

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief. Zie onze privacyverklaring.

Contact

Stationsplein 21
4461 HP Goes
0113 - 21 30 98
06 - 46 50 54 07 (alleen Whatsapp!)
info@stichtingdevluchtheuvel.nl

Vluchtheuvel social

© 2024 Stichting De Vluchtheuvel  - Website realisatie door Vanderperk Groep