Steun De Vluchtheuvel. Geef voor hulp!

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u ons werk door middel van een financiële gift wilt ondersteunen. U maakt het hierdoor mogelijk dat De Vluchtheuvel haar dienstverlening vanuit onze christelijke identiteit kan blijven continueren. Inmiddels dragen vele kerkelijke gemeenten dragen bij aan de kosten voor hulp aan hun gemeenteleden. In sommige gevallen wordt de hulp vergoed uit de zorgverzekering. Maar niet alles. Daarom vragen wij uw hulp. Door uw financiële bijdrage is een minder grote eigen bijdrage van cliënten nodig en wordt onze christelijke hulp voor meer mensen toegankelijk. Alvast heel hartelijk dank!
IBAN: NL85 INGB 0004 3255 63 t.n.v. Stichting Hulpverlening De Vluchtheuvel te Woerden.

Uw financiële bijdrage kan heel eenvoudig via iDeal.  Vul deze gegevens in:

We maken gebruik van een beveiligde verbinding voor uw privacy

Hoe wilt u ons ondersteunen?

Uw gegevens

* = Verplicht veld