• De Vluchtheuvel biedt hulp!

De Vluchtheuvel biedt hulp! Zeker in deze tijden van crisis.

De gevolgen van het coronavirus, maar zeker ook de maatregelen om de verspreiding tegen te gaan, zijn ongekend. Dat geldt ook de psychosociale gevolgen.
Schroom niet om hulp te vragen bij De Vluchtheuvel: 0113-213098 of via www.stichtingdevluchtheuvel.nl

I.v.m. het coronavirus vinden de consulten op locatie of telefonisch plaats. De hulpverlener bespreekt met u de mogelijkheden.
Op de locaties zijn de volgende maatregelen genomen:
Bij binnenkomst ontsmet u uw handen.
We geven geen handen en houden anderhalve meter afstand.
Na elk gesprek wordt de gesprekskamer, de wachtkamer, de voordeurbel en de deurknoppen
gedesinfecteerd.
Koffie/thee wordt in kartonnen bekers aangeboden. Gooi na afloop zelf het bekertje in de prullenbak.

De Vluchtheuvel is er ook voor ambtsdragers die in deze tijd in hun pastoraat te  maken krijgen met allerlei zaken waarbij advies van een professionele hulpverlener nodig is.

Ontvang 2x per jaar onze nieuwsbrief. Zie onze privacyverklaring.