Coaching

De Vluchtheuvel is gespecialiseerd in de volgende vormen van coaching:

Rouwverwerking
Je weet hoe het is om een dierbare te verliezen. Het verlies is ingrijpend en de rouw is groot. Wellicht stonden en staan familie, vrienden en/of collega’s om je heen. In de moeilijke periode na het verlies ervaar je hun meeleven en ondersteuning. Maar uiteindelijk moet je het zelf verwerken. Soms lijkt het alsof dat nooit zal lukken. Alsof je nooit meer de draad van het leven kunt oppakken. We denken graag samen met je na hoe hier mee om te gaan.

Weerbaarheid/grenzen stellen
Heb jij moeite met het aangeven van je grenzen? Kun je moeilijk keuzes maken? Voel je je onzeker? Laat je je vaak leiden door anderen? Laat jij misschien ook op lichamelijk gebied over je grenzen gaan? We kunnen samen kijken waar jouw talenten en krachten liggen en hoe jij steviger in je schoenen komt te staan. Jij bent bijzonder en het waard om voor jezelf op te komen.

Werkbegeleiding
We bieden coaching aan professionals die werkzaam zijn in de welzijnssector of het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan leerkrachten, schoolmaatschappelijk werkers, verpleegkundigen of werkers in de psychosociale hulpverlening.
Door middel van coaching reflecteer je op je functioneren, leer je je talenten te benutten en overwin je  belemmeringen in je werk. Coaching is een investering in je professioneel handelen, vergroot je werkvreugde en helpt je om effectief bij te dragen aan de doelen van de organisatie waarvoor je werkt.

Life coaching
In life coaching staan thema’s als het omgaan met stress, het vinden van de juiste balans, het aangeven van grenzen en het verbeteren van de kwaliteit van leven centraal. We onderzoeken welke belemmerende patronen jou blokkeren om jouw kwaliteiten tot bloei te laten komen en zetten concrete stappen tot verandering, zodat jij de regie weer in handen hebt. We zetten je graag in je kracht, wat het gevoel van zelfvertrouwen vergroot.

Meld je hier aan voor coaching.

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief. Zie onze privacyverklaring.

Contact

Stationsplein 21
4461 HP Goes
0113 - 21 30 98
06 - 46 50 54 07 (alleen Whatsapp!)
info@stichtingdevluchtheuvel.nl

Vluchtheuvel social

© 2024 Stichting De Vluchtheuvel  - Website realisatie door Vanderperk Groep