• Home
  • Webshop
  • Gewoon speciaal - Mettie de Braal, Ada de Jong

U steunt De Vluchtheuvel

Veilig betalen

Gewoon speciaal - Mettie de Braal, Ada de Jong

Op zoek naar een passende onderwijsplek voor een puzzelkind
st.
€ 11,95
Sommige ouders weten vanaf het moment waarop ze hun baby in de armen sluiten dat ze met dit kind een zorgroute moeten lopen. Andere ouders krijgen in de loop van de tijd toenemende zorgen over de ontwikkeling van hun kind. Het gedrag van het kind – om welke reden dan ook veroorzaakt - roept zowel thuis als op school vragen, irritaties en frustraties op. De omgeving begrijpt vaak niet wat er aan de hand is. En ouders voelen zich tekortschieten. Het schrikbeeld van een niet-reguliere schoolloopbaan wordt werkelijkheid. Dit boekje biedt handvatten in de doolhof van onderwijs en zorg. Aan de basis ervan ligt een schat aan informatie van ouders die eerder zulke routes volgden. Beide auteurs werken in het speciaal (basis) onderwijs. Vanuit hun professie en praktijkervaringen doen zij ouders een handreiking.

Mettie de Braal is intern begeleider in het speciaal basisonderwijs. ’Hart voor kinderen, al of niet in de knel’ is haar op het lijf geschreven.
Ada de Jong is GZ-psycholoog en gedragswetenschapper Jeugd en gezin. Als onderwijsadviseur is ze verbonden aan het Ds. G.H. Kerstencentrum.

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief. Zie onze privacyverklaring.

Contact

Stationsplein 21
4461 HP Goes
0113 - 21 30 98
06 - 46 50 54 07 (alleen Whatsapp!)
info@stichtingdevluchtheuvel.nl

Vluchtheuvel social

© 2024 Stichting De Vluchtheuvel  - Website realisatie door Vanderperk Groep