Het werk gaat door

25-06-2021
Een quickscan voor je huwelijk? Huwelijkswandelingen en een relatie- en gezinstaxatie? Het klinkt allemaal net even anders, maar het gaat ten diepste om dat wat De Vluchtheuvel altijd heeft gedaan: zich inzetten voor het (christelijk) huwelijk en gezin. Daarbij beseffen we steeds sterker dat ons werk ten diepste deel uitmaakt van een geestelijke strijd. Denk alleen maar aan de toename van echtscheiding binnen reformatorische kerken. Of aan de huiveringwekkend hoge percentages van pornogebruik onder reformatorische jongens. Zo zou er veel meer te noemen zijn.

Ik beschouw het als een voorrecht dat ik me 35 jaar voor De Vluchtheuvel mocht inzetten. Maar per 1 juli stop ik als directeur-bestuurder en geef ik het stokje door aan mijn opvolger Marian Ruitenberg. U gaat vast meer van haar horen. We wensen haar nu al van harte Gods zegen toe.

Terugkijkend op 35 jaar werken bij De Vluchtheuvel overheerst dankbaarheid voor wat de HEERE heeft gegeven. De Vluchtheuvel groeide in de breedte en in de diepte. Mede dankzij de inzet van de vele enthousiaste en betrokken medewerkers. Ook dankzij een zeer betrokken kerkelijke achterban. Daar hoort u ook bij! Hierdoor konden duizenden en nog eens duizenden mensen geholpen worden: echtparen vastgelopen in hun huwelijk, volwassenen met depressieve klachten, jongeren die geen weg meer zien, enzovoorts.

We kunnen in deze geestelijke strijd ‘de wapens nog niet neerleggen’. Het werk moet en mag doorgaan. Wat er ook verandert: Jezus Christus is gisteren en heden Dezelfde. Daarom is er perspectief. In afhankelijkheid van Jehova Jire: de HEERE voorziet. Zijn Naam alle eer!

H. (Rik) van Groningen, directeur-bestuurder
 

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief. Zie onze privacyverklaring.

Contact

Stationsplein 21
4461 HP Goes
0113 - 21 30 98
06 - 46 50 54 07 (alleen Whatsapp!)
info@stichtingdevluchtheuvel.nl

Vluchtheuvel social

© 2024 Stichting De Vluchtheuvel  - Website realisatie door Vanderperk Groep