Hulp nodig? Tijdens kantooruren 0113 - 213 098

Geven

Eenzaamheid, rouw, depressie, spanningen in het huwelijk: we komen er allemaal mee in aanraking. In onze familiekring, vriendenkring of persoonlijk. In deze situaties is het belangrijk dat de hulp identiteitsgebonden en professioneel is. Daarom is er De Vluchtheuvel. Kerkelijke gemeenten dragen bij aan de kosten voor hulp aan hun gemeenteleden, in sommige gevallen wordt de hulp vergoed uit de zorgverzerking. Maar niet alles. Daarom vragen wij uw hulp. Door uw financiƫle bijdrage is een minder grote eigen bijdrage van cliƫnten nodig en wordt onze christelijke hulp voor meer mensen toegankelijk. Giften zijn daarom van harte welkom. U kunt deze overmaken op NL14 INGB 0003 9563 98 t.n.v. De Vluchtheuvel in Woerden. Alvast hartelijk bedankt!

ANBI

Giften aan goede doelen zijn uitsluitend voor de belasting aftrekbaar als het goede doel in het bezit is van een ANBI-verklaring (Algemeen Nut Beogende Instelling). Stichting De Vluchtheuvel heeft een ANBI-verklaring.

2 keer per jaar verzonden