De Vluchtheuvel biedt hulp! Zeker in deze tijden van crisis.

De Vluchtheuvel biedt hulp. Ook in deze tijden van crisis.
De gevolgen van het coronavirus, maar ook de maatregelen om de verspreiding tegen te gaan, zijn ongekend. Dit geldt ook voor de psychosociale gevolgen.
Hulp nodig? Wij zijn er voor u! Bel 0113-213098 of mail naar info@stichtingdevluchtheuvel.nl

I.v.m. het coronavirus vinden de consulten op locatie of telefonisch plaats. De hulpverlener bespreekt met u de mogelijkheden.
Op de locaties gelden de volgende maatregelen:
Bij binnenkomst ontsmet u uw handen.
We geven geen handen en houden anderhalve meter afstand.
Na elk gesprek worden de gesprekskamer, de wachtkamer, de voordeurbel en de deurknoppen
gedesinfecteerd.
Koffie of thee krijgt u in een kartonnen beker. Gooi na afloop zelf het bekertje in de prullenbak.

De Vluchtheuvel is er ook voor ambtsdragers die juist nu te maken krijgen met pastorale zaken waarbij advies van een professionele hulpverlener nodig is.

Ontvang onze nieuwsbrief. Zie onze privacyverklaring.