Toerustingsavond Homo's in de biblebelt'

05-09-2022
Veel ambtsdragers en gemeenteleden ervaren verlegenheid in de omgang met mensen met een andere seksuele geaardheid.

Donderdag 16 september wordt er een avond georganiseerd voor contactpersonen in de kerkelijke gemeenten. Christine Stam hoopt ons praktische tips mee te geven n.a.v. haar boek ‘Homo’s in de biblebelt’. Voor dit boek interviewde zij 13 mensen met een andere geaardheid. Zij maken allen deel uit van een reformatorische kerk en weten als geen ander wat de moeite maar ook de vreugde is van homo-zijn in de kerk. Hartelijk welkom in het CBGG te Woerden.

Programma is van 19:30-21:30, inloop vanaf 19:00 uur.
Opgave via secretariaat Ouders en familie rondom: aenwhoogerwerf@kliksafe.nl
Namens de commissie ‘Seksuele diversiteit’ vanuit het Platform Toerusting Gereformeerde Gemeenten (Deputaatschap DMZ, JBGG, Stichting de Vluchtheuvel, Ouders en familie rondom)

Ontvang onze nieuwsbrief. Zie onze privacyverklaring.