• Actueel

Gezocht: redacteur boekenreeks 'Zorg voor elkaar'

16-03-2018
Wij zijn op zoek naar een

redactielid/redacteur

voor de boekenreeks 'Zorg voor elkaar'.

Stichting De Vluchtheuvel geeft in samenwerking met Uitgeverij De Banier de 'Zorg voor elkaar'-reeks  uit. De redactiecommissie is verantwoordelijk voor de planning en organisatie rondom uit te geven publicaties. De redactie zoekt auteurs en begeleidt deze tijdens het schrijfproces. De redactie initieert onderwerpen en geeft feedback op de conceptversie van een uitgave. Ze begeleidt het proces tot uitgifte van het boek.

Profielschets

• Je bent enthousiast voor redactioneel werk.
  • Je hebt affiniteit met de thema’s rondom hulpverlening.
  • Je hebt affiniteit met thema’s rondom jongeren en gezinnen.
  • Je bent bereid om nieuwe ideeën aan te dragen voor een boek en het traject van idee tot uitgifte te begeleiden.
  • Je hebt tijd beschikbaar (één vergadering per 2 á 3 maanden en activiteiten die daaruit voortvloeien).
  • Je woont bij voorkeur in de regio rondom Woerden en/of Dordrecht.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie over deze vrijwilligersvacature? Neem dan voor D.V. 22 december contact op met Joris ten Voorde via jtenvoorde@stichtingdevluchtheuvel.nl

2 keer per jaar verzonden