Adviesplein Gemeente en Gezin online

19-10-2018
Verschillende instanties binnen de Gereformeerde Gemeenten slaan de handen ineen en lanceren een nieuwe website, www.gemeenteengezin.nl.

Bezoekers vinden op deze website informatie over de toerusting en hulpverlening die vanuit deze organisaties wordt geboden; op persoonlijk vlak en op het gebied van gemeente en gezin.

Het Adviesplein Gemeente en Gezin is bedoeld voor gemeenteleden die meer willen weten over diverse thema’s, zoals bijvoorbeeld autisme, single-zijn of opvoeding. Ambtsdragers kunnen er informatie vinden over onderwerpen die te maken hebben met het pastoraat. Ook kan er door gemeenten advies worden ingewonnen over een toerustingsaanbod op maat vanuit de verschillende organisaties.

Initiatiefnemers zijn de organisaties die betrokken zijn bij het Platform Toerusting: Cursus Godsdienstonderwijs (CGO), De Vluchtheuvel, Helpende Handen, Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG) en de Werkgroep Gezin van het deputaatschap KGJO.

De initiatiefnemers spreken de wens uit dat deze website er aan mag bijdragen dat de weg naar het juiste toerustingsaanbod eenvoudig gevonden kan worden.

In de toekomst zal het aanbod en de thematiek op de website nog verder worden uitgebreid.

Bekijk hier de advertentie.

Blijf op de hoogte

Ontvang 2x per jaar onze nieuwsbrief. Zie onze privacyverklaring.
© 2019 Stichting De Vluchtheuvel  - Website realisatie door Vanderperk Groep