Vacatures en stages

Wij zijn op zoek naar een

redactielid/redacteur

voor de boekenreeks 'Zorg voor elkaar'.

Stichting De Vluchtheuvel geeft in samenwerking met Uitgeverij De Banier de 'Zorg voor elkaar'-reeks uit. De redactiecommissie is verantwoordelijk voor de planning en organisatie rondom uit te geven publicaties. De redactie zoekt auteurs en begeleidt deze tijdens het schrijfproces. De redactie initieert onderwerpen en geeft feedback op de conceptversie van een uitgave. Ze begeleidt het proces tot uitgifte van het boek.

Profielschets

• Je bent enthousiast voor redactioneel werk.
  • Je hebt affiniteit met de thema’s rondom hulpverlening.
  • Je hebt affiniteit met thema’s rondom jongeren en gezinnen.
  • Je bent bereid om nieuwe ideeën aan te dragen voor een boek en het traject van idee tot uitgifte te begeleiden.
  • Je hebt tijd beschikbaar (één vergadering per 2 á 3 maanden en activiteiten die daaruit voortvloeien).
  • Je woont bij voorkeur in de regio rondom Woerden en/of Dordrecht.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie over deze vrijwilligersvacature? Neem dan voor D.V. 22 december contact op met Joris ten Voorde via jtenvoorde@stichtingdevluchtheuvel.nl.

Werkervaringsplaats

De Vluchtheuvel biedt mogelijkheden voor een werkervaringsplaats. Het gaat vooral om afgestudeerde maatschappelijk werkers of psychologen die (nog) geen baan hebben, maar wel ervaring op willen doen. Een andere opleiding passend bij het hulpaanbod van De Vluchtheuvel is ook bespreekbaar. Uiteraard moet verder worden voldaan aan de criteria die gelden om bij De Vluchtheuvel als hulpverlener werkzaam te zijn.

Het gaat in principe om onbetaald werk, al behoort een vergoeding op basis van vrijwilligerswerk tot de mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd? Stuur een brief met cv naar info@stichtingdevluchtheuvel.nl en je krijgt een reactie.

Stage bij De Vluchtheuvel

Al vele jaren werkt De Vluchtheuvel met stagiairs. Dit zijn zowel vol- als deeltijders zijn van de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening, waarbij minimaal de eerste twee studiejaren zijn afgerond. Lees meer>